07 May 2013

Sayang :)


Assalamualaikum....

Baru kite tahu rupa-rupanya ade orang bace blog kite dalam diam.. hahaha tertangkap jugak awak kan sayang.. punyer lah kite tak nak bagitau dier kite punyer blog.. last-last dier dapat jugak... cerdik jugak awak ni sayang...


Tapi tak apa... kite tak kisah pon.. sebab bukan ade apa-apa rahsia pon yang kite sorok kan dari awak.. so takpe lah kan.. heee... kalau macam nie bole la kite selalu cerita pasal awak kat sini... sebelum nie nak cerita tak ade orang nak bace pon.. tapi sekarang dah ade orang bace tetibe cam semangat plak nak taip panjang-panjang.. heeee


Btw untuk korang semua.. hari tuh kite ade bagitau kite nak cite pasal kite pi panjat gunung ledang tuh kan... insyaallah esok kite cerita eh.. sekarang nie kite tengah berperang dengan ujian dan keadaan kesihatan tak berapa baik... doakan kite cepat sihat kayh...


And weekend nie plak kite program ke Genting Highland pulak dengan bebudak perakaunan... program saje jalan-jalan plus dinner untuk course kitorang nie.. heee.. tak sabar nak berseronok dengan kengkawan dan jumpe semula kengkawan yang tamat sem tuh.. hehehee jumpe lagi nanti :)


Dan.. tunggu post kite lepas nie tau... Assalamualaikum... :)

1 comments:

Lissa LaLissa said...

bestnya kena sayang.. hehe