13 March 2013

Pencarian sponsor 1st segmen Amalina Harudin

Assalamualaikum...

selamat pagi semua.. yeeyhh.. pagi nie ina rase nak buat segmen buat kali pertama untuk belog ina nie... memandangkan blog ina dah somel dihiasi oleh cik zati kawan ina kan kan...

so. ina nak wat segmen tapi ina nak offer pada sesiapa yang nak jadik ina punyer sponsor 1st segmen ina naie... ina harap ramai la nak sponsor ina punyer segmen nie kan...

ina tak kisah dan tak memilih ape" yang korang nak sponsor... hadiah, topup, header blog, bloglist, edit blog ke .. ape ape jelah.. ina tak kisah...
 
if korang berminat boleh pm ina kat SINI atau kat SINI.

ina harap ramai yang nak jadik sponsor ina untuk 1st segmen ina nie....

7 comments:

Farah Shahirah said...

saya nak sponsor doodle utk seorang pemenang. boleh?

http://www.farahshahirah.com/

Farah Waheda Wahid said...

semoga ramai sponsor2 yang akan menampilkan diri mereka yer...

ღ Nur Najwa Nazry ღ said...
This comment has been removed by the author.
Fiqa Nsz said...

saya nak sponsor
blog review 2x
header animated 1x

Nama: FiQa Nsz
syarat: follow blog n like fanpage
url blog: http://fiqansz.blogspot.com
url fanpage: http://www.facebook.com/BlogFiqaNsz

kalau ada apa2 inform saya di fb:
http://www.facebook.com/BlogFiqaNsz

thanks dear :)

Mohamad Khairil said...

saya nak sponsor bloglist x5 + review blog X 5

Nama : Angah
url blog : http://diarijejakahangat1.blogspot.com/

Url fanpage :https://www.facebook.com/diarijejakahangat?fref=ts

boleh inform saya di fanpage :D

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

---> ^_^

Siti Aisyah said...

Assalamualaikum kak Amalina..saya nak sponsor blog review 5x..

Nama : Siti Aisyah
Syarat : Follow blog only
Url blog : http://mydreamhigh123.blogspot.com

Kalau nk inform ape2 kt sy.. just shout your speak at my cbox!