25 February 2013

hadiah untuk sape yang berminat :)

Assalamualaikum...

Firstly ina nak say sorry pada semua yang datang blog ina.. ina tak sempat nak memperbaharui lagi blog ina nie... sebabnya this month n next month tersangat la busy dengan bermacam perkara yang tak dapat dielakkan... antaranya de training nettball tok MASKOM, training zapin, Nasyid tuk maulud dengan esaimen melambak okayh..

so,, maka dengan itu.. ina nak try offer kat korang korang semua ade tak sesape yang nak tolong edit kan blog ina nie.. kalau ade yang nak tolong ina.. akan ade la sikit hadiah ina bagi kat dier.. salah satu nyer ina akan letakkan individu tersebut dalam bloglist ina selama 7 bulan dalam blog ina maknanye until end of year dan hadiah lain2..

so.. pada sesape yang berminat boleh PM ina kat sini atau kat sini..

sekian wassalam :)

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

adalah tu nanti siapa2 yang expert dan baik hati yang tolong... ^_^

ZATI said...

Suka sgt lerr edit belog tapi kna bgitau la nk mcamane :)

Nasuha said...

Awk ada mknn kegemaran? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D