08 January 2012

Kembali belajar..

Assalamualikum..

Sekolah dah habes.. tapi tak bermakna masa untuk belajar tamat.. bila2 masa pon sebenanya masa belajar.. ryte?? hahaha

huh.. oke.. member2 sumer yang abes STPM semua dah keje dan sedang mencari kerja.. tapi ina?? urm nie yang ina nak bagi tau.. ina tak kan bekerja dan dah berhenti untuk mencari kerja.. kerana apa??

mesti ramai yang pelik kan.. sebenanya ina pi sambong study lagi.. ramai yang pelik kan sebab orang lain semua sebok enjoy dah tak payah belajar lagi enjoy kerja je kumpul duit.. ina je sebok2 na g blaja lagi..

sebabnya mudah je.. bagi ina kalau nak pikir enjoy sekarang memang la best tapi bila pikir masa depan?? pasal duit?? alhamdulillah rezeki ina masih ada masih diberi olehNYA.. ina bersyukur.. yang ina perlu buat sekarang adalah habeskan belajar dulu..

ina stdy nie tak lama pon.. cuma 6 bulan saje.. ina amek akaun.. sebab ina mmg minat giler akaun dari dulu tapi tak kesampaian nak belajar.. n now adalah peluang ina untuk belajar.. doakan yang terbaik untuk ina okayh..

dan mungkin ina akan bercuti dari blog dalam jangka masa tuh *ceh ade ke ayat mcam tuh?? apa apa pon ina akan cuba sebaik mungkin.. kalau ina ade mase ina akan cuba update blog nie kayh..

sekian,wassalam..

0 comments: