03 June 2011

khas untuk blogger johor..

hoyeehh... title post tak boleh nak bla.. benda yang ina nak post nie tade la penting o hebat mane.. tp kalau rase nyemak kat mate korang bole tekan pangkah belah kanan atas sekali tuh.. bukan nak mintak yang peliks peliks oke.. cume nak mintak tolong uoollss semua tunaikan impian ina yang tak tau bile nak tercapai nih.. hahaa

oke.. mai dok dekat dekat meh.. sebena nye.. ina berhajat nak jumpe uollss blogger blogger yang hebat hebat nieh.. xpecelly yang dok area area johor.. jum2 kite wat 1 gathering tok blogger jb.. lau yang dari negeri laen nak join pon no hal jerk.. tp lau bole buat kat jb la eik eik..

ina gak nak carik sorng partner yang bole tlong ina handle mase gath tuh lau jadik.. sesape yang nak bole msj ina kat facebook ina nie je.. tp lau bole yang dok area jb gak la.. senang na cntct.. hehe

ina harap sangt ramai yang nak join.. jom la.. bukan selalu tau kita dapat jumpe ramai2 semua blogger yang hebat hebat nie.. sesape yang nak join ley cmnt sini atau kat fb ina kayh.. sayang uoollss..

nak tepek satu gamba budak yang mengharap nie..

p/s : tlong tunaikan hajat ina eh eh eh..

3 comments:

syeRAWRR bieber said...

impian yang sungguh besar! hehe saya blogger joho! XD

amalina harudin said...

yeyh.. hahaha ape lagi.. jom la..

LyenaNana said...

aquh blogger johor gak...!!! aquh nk follow..:)