02 March 2011

ye ker??

huh.. abes je kelas ntah ade ceramah mende2 la.. layan kan aje.. mata dah ngantok. prot da lapa.. hati nga r*n*u kat dier.. urm.. tade mudd kot.. tp na wat cam ne.. redha je lah kan.. na balek bole pulak ujan.. na tanax redah je lah.. malaz na tggu lame kat situh.. pandu laju2 cam jalan raye tuh dier punye!! smpai uma buat muke lapa.. dengan ta mandy teros makan je.. macam dok uma sorang mkan ta reti pelawa orang laen.. ade aku kesah.. mudd ta oke byase larh.. baru suapan pertama na msok dalam mlot je.... *hah.. nie yang ina na cter...

tiba tiba denga lagu jesse mcartney-beautiful soul.. ape tuh?? ouh tepon bunyi tande nye ade orang call.. sape?? tertera nama orang yang ina rendu kat entry sbelum nie.. huh.. terkejut smpai ta jdik na marah sebab kacau org tenga makan.. dalam masa tepon tenga bunyik bole plak pkir.. mamat nie ngigau ke salah tekan no na call sigadis tuh??

oke.. dengan tenang tekan butang hijau.. yeyh.. dier ta salah tekan.. mmg dier na call ina.. tapi.. dier cuma na tnyer sal keje kat tesco je.. ok fine.. layan kan aje.. jawab saje semua soalan dier.. sama-sama awak.. ina harap awak dapat keje part time kat tesco tuh.. n awak tau la nanty cam ne rase nye ina keje dulu.. smpai awak marah2 ina.. ina harap awak kuat..

oke.. dier call 3 kali kot.. mule2 tnyer ini.. pas uh kali kedua tnyer itu.. kali ketiga tanyer ini dan itu dan terima kasih.. oke awak... sama-sama.. THANZ bab awak call ina.. walaupun ta seperti yang ina harapkan.. tak pe lah sekurang-kurangnye dapat denga suara awak yang dah berbulan ina ta denga tuh..

AWAK!!!! kenapa awk call ina time ina tenga engat kat awak.. awak tau ta tuh buat ina lg tmbah sakit hati dan rindu kat awk.. (soryy sigadis.) ina ta bole tipu diri ina lagi..

nota kaki: ina baru buat heartbeat kat belog ine nie.. sape2 yang na ina pnggil chumil klik kat banner atas tuh bnyak2 kali kayh.... oke lah.. na kuar mayap2 jap.. tata sumer..

2 comments:

Putree Nasuha said...

dye mesti rendu akk jugak. cayelahh, dye tak tahan lame kut ngan GADIS tuu. grr, geram betul adek dengan GADIS tu.

warnawarnikehidupan said...

urm.. bia ah dier dek.. n bialah akk cam nie je.. kayh.. try tuk trima semua nya..